Informatii livrare

Comenzile online plasate pe site-ul www.izolta.com ajung in posesia Cumparatorului prin urmatoarele metode de livrare:

1. Livrarea prin curier: comenzile online se expedieaza cu ajutorul firmei de curierat pe intreg teritoriul Romaniei, de luni pana vineri in intervalul orar 9.00 -17.00, si sambata in intervalul 9.00 -14.00, in sistem door-to-door SAU pot fi ridicate gratuit din magazinul din Arad, Str Cocorilor, nr 4 de catre Cumparator.

Taxa de livrare se calculeaza in functie de valoarea cumparaturii, cumparaturile cu o valoare cumulata mai mica de 300 lei Tva inclus vor suporta un cost al transporului in valoare de 30 lei tva inclus, la cumparaturile cu o valoare cumulata mai mare de 300 lei Tva inclus nu se va percepe taxa de transport.

Termenul obisnuit de livrare este de 2-4 zile lucratoare, cu posibilitatea prelungirii acestuia in cazuri exceptionale (sarbatori legale, etc.); in astfel de situatii, clientul este informat telefonic sau prin email de catre consultantii de vanzari Izolta asupra noii date de livrare si vor stabili impreuna o noua data de livrare.

Comenzile plasate pana in ora 12.00 in oricare din zilele lucratoare si confirmate clientului de catre reprezentantul Izolta, vor fi expediate de catre Vanzator in aceeasi zi, termenul estimat de livrare fiind calculat de la aceasta data.

Comenzile plasate dupa ora 12.00 de luni pana joi si confirmate clientului de catre reprezentantul Izolta, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare, termenul estimat de livrare curgand de la aceasta data.

Comenzile plasate in intervalul vineri, dupa ora 14.00 – luni, ora 8.30, vor fi confirmare de catre reprezentantul Izolta si expediate in intervalul a doua zile lucratoare din saptamana imediat urmatoare plasarii comenzii.

In cazul comenzilor cu plata prin OP, termenul de livrare comunicat se calculeaza de la primirea confirmarii de plata de catre Vanzator (a se vedea articolul referitor la plati).

In momentul livrarii, clientul verifica integritatea ambalajului, iar in cazul in care acesta nu este in conditii bune (prezinta colturi rupte, zgarieturi, defecte de orice fel, etc) solicita agentului firmei de curierat intocmirea unui proces verbal de predare-primire cu mentionarea tuturor neregulilor constatate, refuzand totodata primirea coletului.

Izolta nu poate fi facut raspunzator pentru neregulile de livrare (intarziere livrare peste termenul estimat, ambalaje si produse deteriorate la transport, etc.), ele cad in sarcina firmei de curierat partenere, iar pentru solutionarea acestora Cumparatorul se va adresa direct acesteia.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incorectitudinea informatiilor oferite de catre Cumparator in plasarea comenzii sau crearea contului de utilizator, Izolta operand doar in baza informatiilor oferite de clientul sau.

2. Ridicarea gratuita din magazin: Izolta pune la dispozitia clientilor sai serviciul de ridicare gratuita a comenzii online din magazinul Izolta din loc Arad, Str Cocorilor, nr 4 . Ridicarea comenzii online este posibila doar dupa ce Cumparatorul este instiintat de catre un reprezentant Izolta prin comunicare scrisa (email) sau orala (telefonic) asupra disponibilitatii produselor comandate in magazine.
Dupa confirmarea comenzii, Cumparatorul isi poate ridica comanda online din magazin.

Plata comenzilor care se ridica din magazin se poate cu plata integral, cu ordin de plata (comanda poate fi ridicata din magazin doar dupa ce plata acestuia este vizibila in contul Izolta) sau in magazin, la casa de marcat.

O comanda online neachitata si confirmata clientului va fi rezervata pentru ridicarea din magazin pentru o perioada de 72h. Ulterior acestei perioade, produsele ce fac obiectul comenzii online neachitate vor fi puse in vanzare.