Preturile si plata comenzilor online

Preturile si plata comenzilor online
Toate preturile produselor din site-u www.izolta.com sunt finale, afisate in Lei si includ TVA. Taxa de livrare se calculeaza in functie de valoarea cumparaturii, cumparaturile cu o valoare cumulata mai mica de 300 lei Tva inclus vor suporta un cost al transporului in valoare de 30 lei tva inclus, la cumparaturile cu o valoare cumulata mai mare de 300 lei Tva inclus nu se va percepe taxa de transport., fiind comunicate in mod explicit clientului inainte de plasarea efectiva a comenzii, prin afisarea ei in timpul procesului de finalizare a acesteia, precum si in email-urile tranzactionale transmise clientului in urma inregistrarii comenzii sale in magazinul online.
Pretul afisat pe site-u www.izolta.com pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice contine si taxa verde con form Directivei Europene 2012/19/UE si a OUG 5/2015.
Pretul afisat pe site-u www.izolta.com nu este un pret unic valabil in toate magazinele Izolta, ci acesta poate diferi fata de magazinele fizice. De asemenea, preturile si stocurile produselor pot diferi de la un magazin la altul.
Promotiile afisate de Izolta in magazinul online si in catalogul de prezentare sunt valabile in limita stocului disponibil si/ sau in perioada de timp specificata.

Izolta depune permanent eforturi pentru ca informatiile de pret (dar si denumiri, caracteristici si specificatii tehnice produse) afisate pe site-ul www.izolta.com sa fie corecte, insa nu exclude erorile de factor uman care pot impacta preturile produselor. In astfel de cazuri, Izolta va informa Cumparatorul asupra situatiei aparute, oferindu-i posibilitatea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula.
Izolta isi rezerva dreptul de a face verificari de ordinul securitatii datelor oferite de Cumparator in bazele de date ale tertilor, pentru a preveni intentiile de fraudare. Izolta opereaza toate aceste verificari conform Legii 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Detalii referitoare la acest aspect pot fi consultate citind Politica de Confidentialitate.

Comenzile online plasate pe site-ul www.izolta.com pot fi achitate:

  • Ramburs
  • Plata cu OP
  • Plata in magazin (cash cu card bancar,)

Plata ramburs
Cumparatorul plateste produsele comandate la livrarea acestora, urmand a primi din partea agentului firmei de curierat o chitanta pentru plata efectuata. Procedura este valabila atat pentru persoane fizice, cat si juridice.

Plata cu OP
Clientii care aleg sa plateasca prin Ordin de Plata vor primi pe email, odata cu informarea privind inregistrarea comenzii, factura proforma pentru a efectua plata.Comenzile cu plata prin OP se proceseaza doar dupa primirea confirmarii de plata.

Datele necesare pentru efectuarea OP-ului sunt urmatoarele:

SC IZOLTA SRL
Sediul Social: ARAD, STR COCORILOR, NR 4

Reg. Com.: J02/159/1993

CIF: RO3369496

IBAN: RO02 INGB 0016 0000 3563 8911
ING BANK ROMANIA
In momentul efectuarii platii prin OP, pentru identificarea facila a acesteia, clientul va trebui sa completeze numarul comenzii in campul “Detalii de plata” si sa transmita confirmarea tranzactiei la adresa izolta@yahoo.com
In cazuri exceptionale, pentru clientii care au refuzat preluarea comenzii/ comenzilor anterioare, Izolta poate restrange modalitatea de plata oferita acestora la plata cu cardul sau cu OP.

Plata in magazin
In cazul comenzilor online care se ridica din magazinul situat in loc Arad,Str Cocorilor, nr 4 , Cumparatorul are posibilitatea de a achita comanda online, la casa de marcat a magazinului cu cash, cardul sau cu ordin de plata (comanda poate fi ridicata din magazin doar dupa ce plata acestuia este vizibila in contul Izolta)